I am so gonna miss them huhuhuhuhu

March 15, 2012


Kak Maria: beza umur setahun (die tua setahun) je tp dah terbiasa panggil k.maria...suke borak ngan dia....dialah orgnye yang membuatkan saya berkecimpung dlm dunia breastfeeding ni....huhuhu rindu lah nanti nak kepochi bersama2

Tasha: geng 3sitis hehe, original 4, ex-opis roomate, ex-housemate rumah no 69, suke citer kisah suka duka dgn die huhhuhuhuhuhu nangessssss (satu batch masuk Sirim)

Naza: umur sama ngan k.Maria tp rock die ni so panggil Naza aje....jiwa sensitip tp suke tgk keletah dia....sangat bijak + workaholic..... will miss u Jaja

Naimah: pon sama umur ngan K.Maria tp pon panggil Naimah aje...die joined Sirim when i was in maternity leave....die opis-roomate skang...banyak borak2 ngan die pasal anak...layan lagu KRU lama2 ngan die petang2 hehehehe

Hanim: @kakak cantik, ex-housemate rumah 69, original 4.....suka kepohchi gak ngan die.... geng tido dkt ruang tamu ekekekeke

Dari bawah kiri:

Lijaaaa: geng 3sitis (walaupon nama die start with Nor, sebab kiterang satu batch, Jiha, Tasha and Liza, so SGM sedap je buh 3sitis), original 4, ex-housemate rumah 69..... org 1st kenal di NML hehehe...paling gilo ni hahahaha.. gaya mcm gagah tp tgk citer 'U Shame Me' (sila baca dgn nada cerita tu ye Lija) hahaha jerit2 tutup muka

Suhaidah: Su pon baru join tp layan gak la kepala die....comel aje su...hehehe geng makan sama2...order cendol tp takmo cendol hehehe apakah?

SitiNor: mama isyraf....ni pon suke melawat kat rumah 69 ni bawak Isyraf anak die....hahahaha seronok sgt melayan Isyraf masa kecik2 dulu.....bestnye rumah 69

sebelah SitiNor, saya lah tu hehehehehe

Awa: ex-housemate rumah 69, dia masuk 2011 kot eh..early 2011 kot....thanks awa banyak layan Aqeef masa ibu Aqeef ni sibuk dok keletang keletung kat dapur pagi2 masak utk Aqeef...Aqeef masa tu 9bulan sgt la nak ibunye aje..alahai.... pastu jaga Aqeef masa ibu die demam and berurut ngan Kak K....hahaha gilir2 korang jaga Aqeef kan...ekekeke

oh lalalalala I am sure gonna miss u guys huhuhuhu


LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. Sedih pulak bace entri ni.. Semoga Jiha happy kat Penang nanti n dapat kawan yang best jugak kat sana okey.. Take care dear!

    ReplyDelete

Thanks Lovelies