Sayang Gadget ini ;)

June 10, 2012

Semua org sekarang sana sini nak pakai Smartphone kan

I'm not into gadget sgt so i really don't bother nak tukar2 phone ke apa....mang jenis setia ngan phone until end of life phone tu...baru la tukar phone baru

And I really2 sayang sama ini phone

Why?
1. Birthday present from hubby -May 2010.
2. Masa tu dah sarat2 mengandung so nak sgt phone yang ada camera/vid and boleh connect to the net.... ye la mesti excited nak amek gambar my precious baby kan ...so dah banyak berjasa capturing photos and vids of Aqeef Danial ;)
3. And I still think Nokia punye phone is very durable. Campak sana sini masih steady, cos I'm not a person yang letak barang sopan santun hehehe
4. Ovi GPS yang sangat berjasa lebih2 lagi dalam pencarian rumah2 client MyBabypimpom Buaian Berendoi, ada yang jauh2 sgt di Batang Kali, Kuala Selangor, Seremban..semua nye dapat cari dgn bantuan my phone ni

Oh my Nokia E72...sila bertahan lebih lama ye....I have no intention to replace u.... ;)

LAGI ARTIKEL MENARIK

5 comments

  1. Hubby beauty pun still guna E72 dia even ada smartphone lain. Dia kata banyak jasa syg betul nak trade in. Hihihii

    ReplyDelete
  2. it is a smartphone jugak jiha..=)

    ReplyDelete
  3. sy pun masih guna dr 2009 till now.. anak baling pun masih elok ja.. hehehe... love E72

    ReplyDelete
  4. E71 kita pun sayang jugak tapi dah rosak masuk air... sayang sangat2... tapi nak buat cemane... :((

    ReplyDelete
  5. eh,..samalah saya pun.
    sebab ada sentimental value kan?
    hubby hadiah masa ngandung anak sulung(ewah..mcm dah ada anak number dua) sayang sangat.rosak boleh nangis

    ReplyDelete

Thanks Lovelies