9weeks vs 5weeks

August 17, 2012

kalau ikut LMP, usia kandungan ni dlm 9weeks, masa konon2nye 7weeks hr tu gi 1st check up, baru nampak kantung so doc kata baru lg ni and suh dtg lg sebulan (after raya) nervous sgt rasanye tatau kenapa hehehe, and last Tuesday i was on MC sebab have been vomitting for 3days, klinik panel refer to GH soh i admitted (oh no, takmo masuk sepital nak raya2 ni),, nasib baik tayah admitted, die suh pantau and amek ubat tahan muntah and gastrik, oh yang bestnye, die scan juge perut ku yg buncit ini hehehe, and cayalah canggih btol scan kat GH penang tu ok, and i sudah nampak teeny tiny heartbeat yg comel itu, ohhh ibu excited so since baru nampak heartbeat, so usia kandungan should be around 5weeks gitu now i dh confuse dgn tarikh conceive, ke ada terehem2 tp lupa, maybe i was focusing to conceive ikut ovulating time based on 28days cycle kot, so time2 bercanda yg lain tu tak igt tarikh pulek hehehehe oh happy hari raya aidilfitri guys, ampunkan sekirenye ada salah silap saya, drive safely k , muahkkkksss

LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. mase pregnant raisya camtu jugak..tarikh lari..jadi makin lambat..tapi doc still refer LMP..

    selamat menyambut hari raya jiha!
    semoga selamat pulang ke kg.. ^^

    ReplyDelete

Thanks Lovelies