Confirm EDD ;)

September 16, 2012

Ala,,,,pregnancy kali ni jarang sgt dah nak blogging..... tak sempat...tp I do write about the journey dlm my Pregnancy Journal ;)

Alhamdulillah Sabtu baru ni gi check up and I am 12weeks and EDD is  30th March 2013...and terkejut jugak berat naik 1kg aje...musim raya ni kan makan2 aje kan.....

Masa scan, baby sgt active kicking2....hubby predict baby Boy lg hehehehe....if only Aqeef was there tgk baby dlm tummy ibu yang sgt active itu....

sian Abg Long Aqeef...die kene chicken pox and for the sake of baby in tummy, we have to send him to atuk nenek's in KL....huhuhuhu sedih nye tak dpt nak comforting him, mesti sgt tak selesa....tp kene bertahan la rasa rindu dan sedih ni demi baby ibu lagi sorang ni....I love u.... hope abg Aqeef tak merajuk nanti by the time nak amek die.... ;)

can't wait for next check up : 13 Oct 2012

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies