Drafting my baby checklist ;)

September 24, 2012


ni yang terfikir as of now....later on kalau terfikir leh add in lagi ;)



Hehe setakat ni tak pk apa2 pon pasal preparation utk baby...just survey hospital mana nak bersalin nanti and supplement that I have to take, oh I'm now on Set Ibu Mengandung 2nd Trimester Shaklee (and saya dah jd ahli ye, sapa mau order sile la order jangan segan silu)

Weekend baru ni, dah mula draft what we want to get for second baby ni nanti.... most barang dah ada mcm yang besar2, cot, stroller...hand me down items from abg Aqeef hehehe...

masa Aqeef pon start beli once dah tau gender, and kali ni pon InshaAllah akan mula beli sket2 once dah tau gender jugak la kan hehehe.... (kalau berjaya mengawal nafsu bershopping la hehehehe)

seronok la draft the list...and rasa tak sabar nak jumpa baby comel in tummy ni...Ibu loves u baby comel ;)

LAGI ARTIKEL MENARIK

5 comments

  1. rajin btul jiha..mmg jenis well organized orgnya..kalau yana harap dlm kepala je la sokmo..hahhaha pastu xingt

    ReplyDelete
  2. wahwah dear dh de list..i xde pn lg..tp dh survey2 brg kt tenet..hihihih..
    teruja kn nk jmpa 2nd bb ni..hihihi

    ReplyDelete
  3. BEST ye da list skit2..sy br preggy 6w, 2nd preggy n 1st baby in my tummy :)

    ReplyDelete
  4. yana: jiha ni cepat lupa...kalau tak tulis mesti lupa aje manjang hehehe...and this is my stress theraphy kot...terus masalah keje hilang sekajap hehe

    elly: yok sama2

    ana: hari tu dok google2 jugak tp akhirnye lupe..so tulis la jugak

    anon: take care ;)

    ReplyDelete

Thanks Lovelies