Ibu mengandung & Chicken Pox

September 26, 2012

Inilah namanye ketentuatn Allah swt when we knew Aqeef have chicken pox, doc advise suh quarantine, we immediately sent him to atuk and nenek. been 3 weeks now I am now admitted at Pantai due to chicken pox and high fever, semalam mc sebab gout menyerang, then demam pastu noticed ada biji2 naik Risau bukan akepalang la memikirkan baby dalam perut ni, semoga baby strong td ada sedikit lega bila doc kata after 12 weeks, riskbaby kecacatan dah takde, tp demam tu kene monitor sebab boleh lead tu miscarriage. Hopefully demam ini cepat2 kebah, ya Allah lindungi lah kandungan ku ini, ameen

LAGI ARTIKEL MENARIK

5 comments

  1. get well soon ye Jiha..banyak2kan rehat...

    ReplyDelete
  2. Ya Allah,speedy recovery. Be strong!

    ReplyDelete
  3. semoga Allah memelihara keduanya..

    ReplyDelete
  4. insyaAllah...ade kwn yg kna chicken pox ms 1st trimester...alhamdulillah, anaknye lahir sihat, cukup sifat n comel...jgn risau...brdoa slalu...:-)

    ReplyDelete

Thanks Lovelies