The Child in me ;)

September 25, 2012

Hehe malu mau cerita... tp Jiha rasa Jiha ni kurang matang la...walaupon umur tahun depan nak masuk 3 series and anak pon nak masuk dua dah kan hehehe

Dari dulu kalau tak sihat, the most person that I want to be beside me is my Mama huhuhuhu
Masa dah besar2 gajah ni, kalau gi klinik ke mesti ajak Mama teman and masuk sekali dalam bilik doktor hahahaha sungguh keanak2an kau ni Siti Najihah oiiiii

merengek sebut Mama kalau tak sihat...adoiyai...malu ngan hubby ku hehehe

tp nak buat camne ... bende2 mcm ni bukan di buat2 and susah nak diubah

how I wish Penang ni sekangkang kera aje dari rumah Mama Abah

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. sabar ye jiha..get well soon..nanti next months insyaallah nak gi penang..boleh lah jumpa jiha.=)

    ReplyDelete

Thanks Lovelies