2nd Pregnancy : 1st time shopping utk baby in tummy

October 29, 2012

Hehehe hari ni saya mc...so boring ter 'gatal' tangan ni dok tgk barang baby online...oh tp tak le shopping beria pon..beli sket2 dulu ;)

I shopped at LittleWhiz sebab boleh redeem barang hehehe and now tgh SALE

bought

For Abg Long Aqeef : 330ml MAM toddler bottles twin pack ( hehehe ada jugak utk hero ibu ni)
For baby ;) : 160ml pink MAM anti colic feeding bottle X 1 (this one redeemable...so FREE ye hehehe)
For misi menjayakan breastfeeding : 5oz Jingle Jungle storage bottle x 12


ok sudah2 le itu...rasanye most of baby nye barang dah ada....hand me down la ape lagi kan hehe stroller, car seat, cot, tilam

cuma after next2 scan nanti...kalau mang sahih baby girl, nak beli cot bedding set yang pinky2 and newborn clothes je la kot kan....and storage bags kene beli sket2 by bulan

mcm pampers, detergent, wipes tu lambat lagi la kot nak beli2....bile pureen warehouse sale? kalau masa tu i di KL ok lah,,,,kalau di Penang tak dapek la

oh ye...and baby dapat hand me down baju newborn dari maklong....Ieshah Sakinah skang dah 3 bulan, so banyak baju die tak muat dah, perut dah tersentil2 heheh senteng... and baju2 die baru pakai 2 3 kali aje sebab punye la banyak baju LittleBunga tu hehehe..after 3 boys, kaklong excited la kan dpt baby girl, kawan2 die pon banyak bg baju... so baby in my tummy pon dpt le jugak baju2 LittleBunga yang masih elok2 tu ;)

ini lah hand me down baju utk baby in tummy...comelsssss

p/s: tak sabar nak tunggu parcel from LittleWhiz....oh mcm sekejap aje rasa pregnancy kali ni....ni dah nak masuk 19 weeks...maybe too busy with work tak sempat nak menikmati masa pregnant Aqeef dulu...huhu menci tau...

LAGI ARTIKEL MENARIK

3 comments

  1. sonottt kan sopping baby girl stuf..weee~~ ALIRAN WANG PUN LAJU JE

    ReplyDelete
  2. kite pun bru je buat n3 sal cepat rasa pregy kali ni..
    ni 5 bln bru buat list..baru nk on9 sikit2 dulu..beli yg penting je dulu..

    ReplyDelete

Thanks Lovelies