Terkucil???

November 23, 2012


 takkan le I nak pakai pampers lak kan hehehe
gambar dr googling

Oh my Oh my

Mengandung kali ni, sgt2 tak mampu menahan shi shi ye.....
And i really have problems with Public Toilet...sebab bile melawat Public Toilet yang 'haruuuuum' baunye or pandangan yang menjijikkan (especially di R&R), mesti termuntah dan sekaligus shuuuuuuuu, ter shi shi la I ye huhuhuhu....tak sempat nak bukak seluar.....dah few times jd gitu...so skang ni mang bawa spare panty and pants ke mana2

sadis kan..... takpon mang kene tutup idung, dah shi shi dulu baru lah leh nak muntah ke ape...

and lg tragisnye sekarang ini...yg melibatkan public toilet di R&R, I akan menahan hajat kecil itu...bayangkan Pen-KL, I sanggup bertahan sebab tak larat nak muntah ye ayoyo

pregnant kali ni,,.sgt cepat rasa loya pastu muntah...........in fact, setiap pagi masih lg muntah without fail

diff pregnancy, diff experience kan hehehe

tp baby kali ini lg sgt sgt aktif menendang compared to abangnye hehehehe...oh I love u lah baby

pejam celik dah nak genap 22 weeks....oh kejap aje rasa

LAGI ARTIKEL MENARIK

3 comments

  1. wahh..dah scan ke kak?? sy doakan akak dan kandungan sihat dan dapat baby girl pulak..hihihi

    ReplyDelete
  2. salam jiha..dah lama kita tak ke sini.Tak tahula awak ingat kita lagi ke tak.Tadi saje godek godek blog lama, nampak link jiha..heheh..dah pregnant kali kedua ye..mesti sonokkann...

    ReplyDelete
  3. 22w dah jiha..kejapnye la..bestnye la..

    semoga jiha sihat sampai selamat melahirkan adik baby ye..doakan elly tau

    mamaelly..

    ReplyDelete

Thanks Lovelies