For my baby girl ;)

December 02, 2012

In Shaa Allah from previous2 scan ni, doc said baby girl.....next week ada check up lagi...and planning to do 3d/4d masa balik kl nanti...kat 3d/4d scan Malaysia tu...

sikit2 barang yang dah beli utk my baby girl ;)

Rasanye cukup lah ni dulu utk baby kot kan...kalau ikut nafsu...rasanye boleh non-stop shopping ni...tp ikut akal fikiran...sudah lah kot hehhee

Done for my lil princess
  1. 3 pairs short sleeves + long pants
  2. 5 pairs rompers
  3. 2 matching hats
  4. 3 bonga2 receiving blanket
  5. mitten
  6. 2 headband
  7. 1 feeding bottle
KIV
  1. Bedding set...my GF Aisyah volunteered utk jahitkan...just beli kain aje...now in rambang mata mode memilih kain comel2 
  2. barut gantung pon , my GF Aisyah jahitkan
  3. towels and hanky
  4. NB pampers, cotton wool, wipes....leh beli ujung2 nanti dah kan
  5. oh ada tak jual baby carrier nye lapik eh...malas nak beli baby carrier baru...tp igt nak tukar lapik die lah...dpt pinky2 lg best hehhehehe


I think cukup lah kot...ke ada yang ku tertinggal eh....oh ye...bila boleh basuh baju2 anak 1st korang utk pass down ke adik eh....td dok memunggah baju Aqeef...no so many universal colour outfits yang boleh pass to adik la....and baju yang putih2 tu die mcm ada yellowish stain la...nape jd camtu eh...agak2 basuh leh hilang tak...camne nak elak baju2 putih tu jd camtu eh



hasil punggahan td...quilt tu nek encik buatkan utk abg Aqeef..tp pinky..so leh pass kat adik hehehe..mitten and booties yg pinky tu, kakngah bagi...Nabilah punya masa baby dulu hehehe

ni hand me down dari kaklong...Sakinah punye...masih elok2 lg, baru sekali dua pakai 

LAGI ARTIKEL MENARIK

4 comments

  1. wah, bestnya nak dapat baby girl sebab dapat shopping banyak baju yg pinky rite? sepasang sudah nanti..huhu

    ReplyDelete
  2. C9ngrats jiha dpt bby girl. Syok shopping baju.

    ReplyDelete
  3. wah bestnye tengok kamu jiha......insyaallah sepasang nanti anak kamu..best best

    ReplyDelete
  4. bestnya! tak lama lg aqeef dpt adik gurl.he=) excited tengok kak Jiha beli barang2 tu.comel sgt..^^, tak saba nak tengok adik aqeef!

    ReplyDelete

Thanks Lovelies