36 weeks.......Alhamdulillah

March 02, 2013

Today genap lah saya mengandung 36weeks.... ticker kat sebelah shows another 28 days to go........

excited nye...tak sabar sgt nak jumpe baby.... heheheh nak jadi ibu beranak dua dah saya...Alhamdulillah

oh ini pending item.....blom berkesempatan utk beli

1) Lactul Solution.....must have ni due to my bad experience having sembelit masa pantang Aqeef
2) Air zam2
3) re-stock buah kurma
4) pilis & param
5) losyen mustajab

oh tentang urut pantang nanti, amek akak yang sama masa pantang Aqeef

7days in a row with Urut + Mandi herba + tungku.....harga pon maintain mcm dulu gak ..RM420
regular customer so dapat murah sket...kalau tak die charge rm80 sehari....

p/s: semalam mcm ada nampak two bloodspots kat panty liner...hmmm tp mcm tak sure jugak sebab sehalus tip of a pen je halus nye..... takda rasa contraction, cume lenguh pinggang aje...movement baby pon ok..

LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

Thanks Lovelies