37 weeks ;)

March 09, 2013

Alhamdulillah sudah 37 weeks ;). td gi check up, oh man berat ku naik 1.7kg dalam masa dua minggu, baby naik 0.2kg aje ayoyo tp mang nampak pembesaran yg ketara di paha and lengan, oh tidakkkkksss kepala baby dah nak masuk laluan nye, air ketuban ok, uri pon ok alhamdulillaj doc kata bloodspot hr tu takpe. just monitor kalau makin banyak, since tuesday hr tu dah takde nampak dah and instinct mcm tibe2 kata tak kot dalam masa terdekat, baby nak tunggu atuk nenek sampai penang dulu kot hehehehe (baby ke ibu? alahai rindunye kat my parents) lepas ni every week check up dah, hopefully dipermudahkanNya

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies