Air Ketuban pecah?

March 08, 2013

oh before.that, blog guna tab ni tak geti la nak adjust2, tgk2 nanti die.jd.one paragraph aje ayayai oh air ketuban pecah? hmmm masa aqeef dulu doc yg pecahkan air ketuban, possible ke second pregnancy ni air ketuban boleh pecah sendiri? ohhh kalau pecah di opis camne eh? ayayayai now i am only wearing pantyliner. hr tu ada la nampak bloodspots sket tp ni dah takde dah hmmm should i be wearing pad instead of pantyliner? kalau air ketuban pecah di opis camne? siapa penah pecah ktuban di opis? siapa nak bersihkan tu ayayai,

LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. jiha, pakaila pad sbb in sha allah boleh menampung kot..masa time kein dulu air ketuban pecah dalam kereta..masa tu tak teringat dh pakai pad (nurse suh pakai lepas kein ade blood show) dhla ketuban tu takleh nk tahan2..n it helps a lot..nasib ade pad so kereta mmg tak basah n pad sgt lenjun!!!...dahla kereta pak metua time tuh...nway gudluck friend!!!...

    ReplyDelete
  2. sekejap je masa berlalu..u dh nk bersalin..i pun xpenah lalui air ketuban tu..

    neway, take car dan selamat bersalin..semoga dipermudahkan..:)

    ReplyDelete

Thanks Lovelies