At my 39weeks and 4days

March 27, 2013

TAK SABAR!!!!!!!!!!!!!!!!

Hahahaa itu aje lah yang boleh dikatakan sekarang ini..... no more braxton hicks dah....just rasa perut dah jatuh sgt and berat...and rasa mcm tulang pelvik tu mcm teregang2 hehehhehehe

I have started my maternity leave since Monday.... dah tak larat sgt nak angkut badan dan menyesakkan kepala dgn kerja opis..... biar lah daku bertenang di rumah ececeh.... tp dok rumah pon takle rest aje....ligat btol belek2 itu ini...nesting sgt kuat preggy kali ni hehehehe.... cuci toilet, mop lantai (which i rarely did before hahahaha)...aqeef sepahkan toy kejap2 ibu kasik kemas walupon satgi die sepah kan balik hahahaha..... nampak sgt boring takde keje kan

Oh Sabtu ni my due date...and 830am kene menyerah diri untuk diinduce kalau tak beranak sebelum Sabtu jugak ye.... redha aje lah...yang penting ibu dan baby selamat.... hopefully semuanya dipermudahkan...and saya boleh pulang ke KL untuk pantang dengan aman...sini jiran tgh buat renovation so bisingnye ya amat...sian baby terkejut2 nanti kan

hehehe nanti i pantang di KL tau....ada sapa2 geng blogger mau dtg visit tak? kesian ku sejak di Penang...tak dpt nak attend ape2 event blogger dah huhuhuhhuk

LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

Thanks Lovelies