4 figures INCOME with SHAKLEE

June 10, 2013

Ala 4 figures income pon nak kecoh ye dak hehehehe...gaji korang-korang pon 4 figures jugak.....

Wah tapi taknak ke additional lg RM1000, RM2000, RM3000...RM9000...tambah dengan gaji korang sedia ada...Wah...dah boleh cecah 5 figures income sebulan tuh...caya lah

Jiha sangat excited nak tunggu my 1st 4 figure INCOME with SHAKLEE..... 1st BONUS was RM100, 2nd BONUS was RM200++...and InshaAllah 3rd BONUS akan dapat RM2000++

Masih banyak lagi untuk kejar gaji masa bekerja....tapi saya YAKIN BOLEH...INSHA ALLAH... 
My feeling as a WAHM? BEST GILAAAAAA!!!
Boleh golek2 dengan anak...sambil2 reply pm/whatsapp customer

And lagi satu, seronok dapat kawan baru...ada customer yang sporting gila...borak2 dah mcm lama kenal....bukan borak pasal Shaklee aje...borak pasal anak, borak pasal shopping baju anak dan lain lain

Tak sangka saya salah seorang daripada keluarga SHAKLEE ni hehehehhee....sungguh tak tercapai dek akal ku dahulu hahaha

So siapa berminat nak bisnes? Join my GROUP 'IRON MOMMAS'
InshaAllah I'll show u the way....dengan syarat

1) Tidak cepat putus asa
2) Konsisten
3) Percaya REZEKI hanya dtg dari ALLAH

sms/whatsapp
JIHA 0123807024


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies