Aqeef Danial dapat parcel lah hehehe

June 25, 2013




Ekekeke...dah sampai dah Parcel Jumaat lepas....dan banyak cubaan meletakkan Aqeef kat situ tapi takmo keluar lagi poo poo dia hahaha....die terkekek2 aje kalau duduk atas tu....ibu pon teruja tgk benda alah ni....tapi kang kalau ibu duduk sah sah patah hahaha (punggung besar) hahahahah

Sila la beri kerajinan yang tinggi untuk Ibu awak ni utk toilet train...agagagagagaga

oh price for this one RM50 inclusive of postage
Boleh jengah FB akak ni, dulu I beli tiket USS paling murah pon kat dia lah...

LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

  1. terima kasih atas idea ni
    nak tengok juga lah utk Qhalyf

    ReplyDelete

Thanks Lovelies