HELP ME!!!

June 19, 2013



I have this ONE BIG problem....

with shoes!!!!!

Kasut apa yang gojes, affordable and comfy eh....masalah btol tau....perasan dressing dah cantik abes dah (perasan je ni)...tapi bab kasut or sandals sangat FAIL ok.....sandal time ngandung tu jugak haku sarung sekarang okay.... dulu mcm eee tgk akak2 I pakai sandal makcik2..ape ni... tp now bila dah turn into makcik..(makcik beranak dua hahaha)...haku pulak yang pakai sandal makcik...

heels? lama gila tak pakai....rasa mcm tak selamat nak dukung baby....(sebenarnye badan dah gemok so rasa terseksa pakai heels hahaa)

wedges? I loike...tp ye lah since dah gemok ni...wedges ape yang paling comfy eh...saya pendek...so bile pakai wedges, rasa tinggi dan cantik ahahahahaha

loafers?... I vote for this one sebab InshaAllah nak cover kaki dengan betol..pakai socks...but yet...comfy loafers? ... Crocs?...tak berapa nak suka design die...I love something with BLING BLING or BUTTONS or RIBBONS....

Nak comfy tp nak affordable hahahaa....ada ke

HELP ME PLEASE!!!




LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies