Jadual waktu seorang WAHM?

June 02, 2013



Hehehe 30 with 2 kids....Alhamdulillah

Auni Nadra pon dah 2 bulan dah...eh cepatnye masa berlalu...mcm tak percaya.... mungkin ibu ni dalam pantang pon busy dengan bisnes Shaklee hehehe....nasib baik lah dah jadi Work At Home Mom (WAHM), boleh la spend masa dengan anak2 dua orang ni

Oh now still in KL....tak balik Penang lagi since balik pantang tu....patut this week balik dah, tp sebab ada National Conference Shaklee...goda hubby untuk pergi hahaha....so delay lagi....InshaAllah 16hb baru la balik ke Penang semula.....dan bermula lah episode WAHM sebenar2nye....(kat rumah mak ngelat lagi sebab mak masak hahaha)

Kamu2 yang WAHM.. share la korang nye timetable acaner... basically ni draft nye

5am : Blogging...
6am : Solat
630am : Prepare breakfast
8am : Breakfast and tata hubby pergi kerja hehehe
830 : Mandikan anak2
9am : Disney Junior time for anak, FB, whatsapp time for ibu
1030am : Books with kids
11am : Disney Junior time for anak, Ibu klentang klentung di dapur
1230 : wait for hubby to have lunch...Luncheon
130 : Solat
200 : Kids naptime....ibu pon golek sama lah jap hahaha
230 : FB, whatsapp.... sampai anak bangun
430 : Books with kids... (sambil2 ibu FB dan whatsapp)
6pm : Mandikan anak2
630pm : Kids dinner time

ok malam takyah ler...banyak sgt nak tulis hehehe

buat tatapan aunty Mun yang request gambar Auni Nadra hehehehe



LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies