Magic Touch by Master Cery

June 17, 2013



Alhamdulillah....

Dapat jugak bersua dengan Kak Cery..yeay (macam nak buat lompat bintang) haha

Bile Mak Shaklee saya kata Kak Cery nak buat kelas, terus zasss whatsapp hubby boleh tak postpone lagi seminggu....hahaha dah berapa kali postpone dah nak balik Penang....mula2 sebab National Conference Shaklee, ni sebab kelas Magic Touch Kak Cery......oh I lebiu so strong la hubby :D

Sabtu sangat pack...pagi tu pergi kenduri Aqiqah anak cousin...and hantar parents balik rumah balik...okeh pukul 1pm...sempat la ni sampai kol 2pm....tapi oh lupa...saya tak familiar and lupa camne nak gi Seri Kembangan sebenarnye hehehe....salah jalan sebab ikut gps....so meredah la jam dan traffic light yang banyak tu...hoh stress sebab I tak suka nak lambat2 ni...punctual freak hahaha....bile tak on time, mula rasa gelabah and serba tak kena.....tapi bila dah anak dua ni...timing selalu lari lah...dah siap2 nak keluar, anak ini berak...siap...anak itu pulak berak....haih sabo aje la

sampai kol 230...oh nasib tak start lagi...tp tetap rasa tak syok...tapi bila kelas mula aje....and pulak tu saya jadi 1st presenter....nak tercabut pulak kepala lutut ku hahahaha

Alhamdulillah...kak Cery banyak facilitate, banyak bg input lagi apa yang nak kene add...seronok lah senang kata attend kelas hari tu...banyak sangat ilmu yg dapat and dapat menyerap aura Jutawan kak Cery hehehe

and berkat aura Jutawan itu...weekend baru ni saya dapat 4 orang anak Shaklee.....oh sungguh teruja... InshaAllah saya akan jadi leader yang sehebat Kak Cery....amin

pssst: Siapa nak tahu intipati lanjut tentang kelas Magic Touch Kak Cery? Jejomsss kita borak2 kat FB Jiha boleh...or nak sms/whatsapp Jiha at 0123807024

Ok...Sila jamu mata tgk gambar Magic Touch 15 June 2013 hari tu....Oh ya....Auni Nadra sgt behave hehehe...Aqeef Danial?...tak bawak hahahaha....atuk nak main ngan dia sebab esoknye nak balik Penang dah, so nak main ngan cucu puas2.... kalau bawak Aqeef Danial...mesti die yang paling havoc hari tu hahaha
1st time jumpa Kak Cery...tgk la sengihan saya yang lebar itu hahaha..Auni Nadra masa ni dah nak susu dah hahah

with Mak Shaklee saya ;)

Mak dan adik beradik RMC

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies