Soping baju raya anak...

June 24, 2013

Ayoyo sebenarnye memang tak plan langsung...lagipon raya lambat lagi kan...

Tapi sian kat Aqeef Danial sebenarnye , baju dia yang elok2 banyak dah takde...or dah kecik heheheh
Plus nampak sapa tah post kat FB kata Cotton On Kids tgh Sale....tp baju Aqeef tak beli kat situ pon.. grab baju Auni dua helai kat Cotton On Kids...RM30

And sementara tunggu Aqeef main car, motor, aeroplane lah...tersinggah pulak kat Poney kat sebelah tu aje...sebenarnye jarang sangat masuk Poney ni...ni baru 2nd time la ni kot...Oh my, baju Girl are so adorable....harga pon 'adorable' gak ekekekeke...ibu pon takde blouse mahal segitu anak oiii

dapat 3 helai t-shirt untuk Aqeef Danial...and 2 helai utk Auni Nadra...Total Damage kat Poney RM280...agagaga 5 helai sampai RM280... so dpt la membership Poney sebab beli above RM250...start hari ni ada Membercard SALE....dah usya dah ada cute stylo Romper and Dress, konon nak guna membercard la kan....

Sekali Menteri Kewangan yang baru (since Menteri Kewangan dulu (saya lah tu) ni dah benti keje haha)...

'okeh kat Poney dah ye...lepas ni kita soping baju anak kat Little Clothes aje ye '(kedai online and kebetulan kedai die dkt sgt dengan rumah kiterang ahhaha)

Oh hampa nak grab Romper and Dress utk Auni Nadra hahahaha
Tak puas hati lagi tu...balik terus terjah FB LittleClothes to compare the price....

'Ha yang...tgk...dress dia pon Rm50 ++ gak ni'

(Muka Menteri Kewangan macam tak percaya hahaha)

I love to shop at LittleClothes ni on Sleepwear and Daywear...kalau time Sale tu memang gila murah...plus material die pon not bad...plus dekat ngan rumah boleh rasa2 material die camne kan hehehe.... sebab penah experienced beli baju anak online, kedai lain lah...kain nye tak best

Okeh...kene cari duit banyak2 lagi ni ...utk soping baju ibu pulak

Alhamdulillah, bulan ni nampak gayanye 4 figures Income Shaklee lagi InshaAllah.....nak 5 figures income pulak...chaiyokkkkkk


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies