Home » » Testimoni MEALSHAKES

Testimoni MEALSHAKES

Alhamdulillah...hari ni dapat Testimoni Mealshakes dari customer...
Selepas 2 minggu consume Mealshakes, selera anak die bertambah dan dah tak SEMBELIT!!!

Syukur sangat ;)

Seksa kan kalau anak sembelit...kita tgk die pon rasa seksa, anak yang menanggung lagi lah seksa huhuhu...

Even anak Jiha sendiri, he used to eat everything....semua yg Jiha masak die makan, sayur, buah, mee, ayam....tapi sejak umur masuk 2 tahun taknak makan....sedih betol sebab dulu siapa yang kenal Aqeef Danial, seronok kalau tgk die makan...

So bila dah diperkenalkan dengan Mealshake..Jiha pon bagi lah dia...mix 1 teaspoon dalam FM die....baru seminggu...nampak perubahan yang memberangsangkan...Alhamdulillah....tak la penat ibu masak tapi taknak makan kan hehehe

Sempena PROMO June MEALSHAKES ni...ada harga istimewa buat customer semua

Beli 1 berbaloi2

Beli 2 lagi berbaloi2....satu untuk anak, satu untuk ibu dan ayah untuk kekal bertenaga di bulan puasa nanti... Nak UMPPHH lagi.... Gandingan MEALSHAKES + ESP + PERFORMANCE DRINK... InshaAllah tak rasa lapar and energetic throughout the day...untuk anak2 yang nak mula belajar puasa pon ,Set ini lah yang paling ideal sekali...Set Triple Gems

Nak dapatkan nya, boleh 

pm Jiha di Facebook Page 'I Love my Supplement'

or

sms/whatsapp
0123807024

JIHA
Your Favourite SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
ID: 894167
Testimoni Mealshakes

0 comments:

Post a Comment

Thanks Lovelies