SUSU Banyak dengan ESP

July 22, 2013

Alhamdulillah..terima berita gembira dari customer malam tadi..

Customer ni beli Set Milbooster budget (ESP + Alfalfa)...sebab dia nak breastfeed baby dia kali ini...Masalah customer baby sebelum2 ni...masalah susu kering masa dalam pantang
So dia nak milkbooster yang boleh bantu dia atasi masalah ni...

Alhamdulillah, ni feedback dia ....susu banyak, baby kenyang dan boleh tidur lena

Seronok sangat dapat bantu ibu2 yang nak breastfeed baby.... Hopefully customer ni dapat exclusive breastfeed sampai 6 bulan and continue sampai la lengkap 2 tahun..

Amin

LAGI ARTIKEL MENARIK

3 comments

  1. saya minum esp susu tak kuar pun.tapi bila mkn kurma dan minum air suam ok jer..bayak juga.maybe tak serasi dgn saya kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Puan, Puan dah minum ESP berapa lama ye
      Iye, milkbooster berlainan mengikut individu,yang penting kite as mothers tak berhenti cari milkbooster yang sesuai and igt konsep demand and supply

      Happy Breastfeeding ;)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Thanks Lovelies