Again!!! Solat with Aqeef Danial

August 29, 2013


Oh ini bukan Aqeef ye,,,,tp sama je lah perangai nye

Oh ini lah yang kebiasaan nye terjadi bila kami tengah solat ye...

Okeh Aqeef Danial pulak.....akan turun balik masa kita duduk tahiyat awal....die akan jenguk betul2....
Okeh baru rakaat kedua...nanti die sambung panjat balik tau

Bile sampai tahiyat akhir,...die jenguk balik...pastu die lari sambil gelak2....saje je tau...tau ibu dah nak abes solat

Baru ni...ibu solat qasar...so dua rakaat je lah kan....so dia ingatkan still rakaat kedua so die still hanging kat badan ibu gitu..lepas je ibu bg salam....ibu 'hah!!!' kat dia....terkejut beruk dia...jerit gelak2 konon kantoi

Sabo aje lah wahai anak oiiii

Semalam Aqeef Danial solat jemaah ngan atuk nenek...hehehe ibu kat tepi nak betulkan tangan dia and duduk dia....

Hehehe comel...die mumbling2 ikut aje apa yang atuk baca hehehe

Semoga menjadi mukmim yang sejati dan soleh ye anak ku....Ibu loves u so much

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies