Swimming lessons for Aqeef Danial

August 27, 2013


Ini bukan Aqeef Danial hehehe

Weekend baru ni satu family berkumpul di Shah Alam...so kiterang stay kat Homestay kat sana...and best sebab ada swimming pool

Aqeef seronok sangat lah dapat swimming tu....and BERANI!!!.... and kebetulan maklong ada floatie yang buh kat leher tu...so seronok bukan main dapat swimming kat pool orang besar,....mula2 tu die nak suh orang pegang jugak...tapi bila pakcik2, abang2 sedara ajar suh gerak2 kan tangan and kaki tu....die dah pandai dah hehehehe.....dah steady, tak payah orang pegang.....and dah jump2 dengan berani nye hehehe...bagus lah anak oii....ibu and ayah awak ni dua2 tak pandai berenang ekekeke

So I am thinking to sign him in for a swimming lessons...tengah nak mencari2 di Penang...since ibu pon dah jadi WAHM...so I can always send him and lepak2 situ sekali ngan Auni Nadra kan.... eeee teruja nye....

and Alhamdulillah, semalam dah register insurance for Auni Nadra...asek la tangguh je...so PruBSN Takaful menjadi pilihan jugak...RM110/monthly...so Ibu Ayah Aqeef Auni semua ada insurance dah..Alhamdulillah... yang penting for Aqeef and Auni lah...sebab ada education plan sekali ;)

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies