Eczema dan Shaklee : Perbezaan Aqeef Danial dan Auni Nadra

September 10, 2013



Hari ni nak share sikit pasal anak2 Jiha sendiri... Aqeef Danial and Auni Nadra

Masa preggy kan Aqeef Danial, tak makan supplement, ada dpt klinik bagi pon makan tak konsisten

Setahun pertama membesarkan Aqeef was quite tough...Eczema teruk, muka mmg comot habes, kepala gatal sangat sampai die pernah tarik rambut sampai tercabut kulit kepala tu, cadar dah biasa dengan tompokan darah huhuhu... Tahun pertama pon banyak kali admitted, pneumonia, bronchitis, suspected pyogenic glanuloma so went for Operation, skin impetigo....aduh kalau list boleh berjujuran airmata taip ni

Ok lah...so masa preggy second ni...ada kesedaran, so mula gelabah search for supplement, google semua kata Shaklee best and harga pon berbaloi...so amek la Set Mengandung 

Alhamdulillah, bersalin lebih mudah, she is a healthy baby Alhamdulillah...eczema... ada tapi sangat2 mild , jarang2 keluar pon (hubby ada eczema so genetic akan ada kalau tak dijaga)

Ok layan gambar lah ye....both taken masa baby2 ni 3bulan

Semoga Allah beri kesihatan yang baik pada mereka ♥♥

Mohd Hairus Izman Kassim

ok..nak tau pasal apa Supplement yang Jiha makan masa mengandung...
klik --> http://bit.ly/17xoi7N

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies