GROUP SALES melebihi target ;D

September 02, 2013

Alhamdulillah,

Nak menangis pon ada....Syukur syukur syukur
Punya anak2 Shaklee yang HEBAT dan POSITIF.....mak pon semakin seronok coaching2 sekarang....semakin excited nak coaching... hari ni nak pi cari whiteboard untuk sesi coaching yang lebih menarik hehehehe

Masa closing hari tu....terpaksa datang seawal pagi sebab banyak urusan lain plus bawa Auni Nadra...kalau datang petang lagi lah penuh Shaklee tu.... terkejut beruk (hehehe) tgk GUV....beza 1000uv compared to 3 hari sebelumnya....seronok bila anak2 dah mula bersungguh nak berbisnes ;)

Lepas lunch pon ada anak2 yang update dapat SALES lagi and zasss terus ke Shaklee untuk order.... Syukur Alhamdulillah....tak sia2 mak coaching korang tau sob sob sob

Semoga September ini lebih manis...dapat melahirkan leader2 yang HEBAT ;)

Luv my IRON MILLIONAIRES family

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies