Weekend Getaway : Lost World of Tambun????

September 06, 2013

InshaAllah hujung bulan ni nak pergi Lost World of Tambun.... 1st Getaway with Gfs and family....beramai2...cuma Boo and Wa je tak dapat join atas urusan yang tak boleh dielakkan huhuhu

InshaAllah 12 Adults and 8 kids and babies

Bile tengok website nampak macam best tempat2 nye...tp banyak betul Theme Park die....sempat ke nak pergi semua..then takde map pulak dalam website so tak boleh nak plan which theme park to go first...

So if korang ada yang pernah pergi Tambun ni...bleh share link and any recommendation tak...anyway...food  memang mahal eh dalam tu...anggaran for lunch berapa rm eh?

Tenkiu semua ;)

LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

  1. rumah mak kite depan LWOT
    tiap minggu mmg ramai orang
    tapi biasa2 je kot kalau nak compare kan dengan Sunway Lagoon @ KL
    Have fun!
    jangan lupa berendam air panas

    ReplyDelete

Thanks Lovelies