adik Ongcu CONVOCATION 27 October at UTM Skudai ;)

October 30, 2013



Weekend baru ni ke JB kami semua untuk konvo adik Jiha yang bongsu...Alhamdulillah semua dah kerja dah adik beradik kami ;)

Yang bongsu ni lah paling hebat sekali hehhe....gaji pertama yang paling tinggi antara kami 5 beradik....syukur Alhamdulillah....sejak dia kerja lepas raya tu, ni lah baru jumpa ni...based dia di Labuan....patutnya dapat cuti utk konvo 3 hari, tapi ada job, terpaksa naik flight ke Miri on the same day dia konvo tu..huhuhuhuhu
hehehe panca sitara ke ni....
Ijal with abah and mama

dua bodyguards kami hehehe

family kaklong and kakngah je takde

ehem ehem sebelah I tu siapa kah hehehe

ucu and Auni Nadra

congratulation adik ongcu

hehehehe over akak die ni...yang di belakang tu lagi over hehehe

Dean's award

Aqeef Danial pon nanti belajar rajin2 ye..boleh kerja bagus macam Ucu

nak balik dah dia....

oh, di JB...kiterang tinggal di Msuite Hotel.....Ijal yang belanja hehehe...best la tempat dia...especially swimming pool hehehe.... tunggu next entry la eh

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies