Baby 2016 pulak???

November 15, 2013



Salam Jumaat semua,

Tajuk hehehehe... Sekarang ni umur 30 dah, 2016 umur 33 tahun. Plan nak stop bersalin umur 35 tahun...
So maybe kalau nak ke 4 (wahhh) masa umur 35 tahun lah kot.

Ataupun 2016 tu dapat kembar terus, terus tutup kilang hehehe.

Hehehhe rindunye preggy, oh tapi to be frank anak 2 ni, agak penat lah hehehehe, so tu yang nak gap tu... 

Auni Nadra????

Oh my...die lagi lasak dari Aqeef masa baby dulu, panjat sana sini, and at her 7months dia sudah berdiri lepas tangan, abang Aqeef dulu 9 bulan baru lepas tangan. Semalam pulak kerjanya asek nak tateh tateh je...bile ibu baring dia jerit nanges..bila ibu duduk, die panjat ibu and pegang tangan kita nak tateh2.... Ala takleh bayangkan kalau dah jalan...sebab die halus, nampak macam baby berjalan. Pastu dia ni bile orang epp sikit, die buat muka saja je tau....pastu buat juga benda yang dia nak buat tu tau....eeee geram, gigit pipi tu kang

Aqeef Danial????

ATTENTION SEEKER... oh huhuhu sometimes ibu rajin la melayan dia kan...tapi ibu banyak kerja...time ibu tengah nak buat kerja, nak reply wassap orang, time tu la nak bergayut kat tangan ibu sampai tab tu terjatuh2...ape lagi, selalu lah Bertukar!!!! menjadi Hulk aje aku ni haaaaahh. Dengan Auni Nadra, die ok...die sayang adik dia...kesian dia, adik selalu cakar2 die...menjerit2 panggil ibu....tapi biasalah si Aqeef ni kan, kanak2 riang, kadang tengah main tu ada jugak la terlanggar adik sikit2... lepas ni balik Penang adik kene duduk dalam Playyard

Pasal nak conceive kan, since dah sepasang ni, so dah tak kisah la if next baby dapat boy or girl hehehe...tapi kalau kembar, prefer girl....wahhhhhh

Ni semalam member share chinese chart ni....hahaha saja2 je suka2 ni...kebetulan kena lak ngan anak2 ku...tapi ada gak yg tak betul...tak payah percaya ok...saja suka2 aje






LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. sama la mcm anak2 i....si adik kurus, kecik...tp lebih lasak...11 bulan dah jalan...12 bulan boleh berlari....
    si abg, manja sgt..attention seeker jugak..13 bulan br boleh jalan walaupun badan besar nmpk gagah....
    anak 2 mmg penat kan...ingt nak gap lama sket..dlm 5,6 tahun..tp karang, tua sgt plak masa tu...x larat nak teran plak kan...heeee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe tu la....kalau kembar terus aci tak hehehe....

      Delete

Thanks Lovelies