Jom HEBOH...eh bukan...JOM HEBAT KL hehehe

November 10, 2013

Hah... walaupun buat bisnes ONLINE, tapi sekali sekala attend kelas, sesi OFFLINE sangat BEST.
Dikelilingi oleh orang2 yang berjaya dan positiff...Sangat mengujakan tau and tiupan semangat tu buat lagi berkobar2...

First time attend sesi dengan Mommy Lyna...sebelum ni thru Webinar je.... masa Webinar pon seronok, dengar penerangan dia, kata2 semangat dia, ni dapat jumpa live lagi lah kan hehehehe

with Master Lyna Noh @ Mommy Lyna @ Kakak Cantik 

dari kiri : Ana Lyana, mak Ainul saya hehe and Areessa, super Nanny Lyna hehe, myself and Auni Nadra

dengan adik beradik RMC...Ana Lyana

Si baju hijau Master Lyna Noh...sempoi duduk bersila aje...nak bagi anak cucu cicit duduk atas kerusi

Photo: Teruja teruja teruja

#SLC #makAinulHebat
hikhik ni EMAS mak Ainul yang punya

Photo: 1 dirham , 2 dirham, 3 dirham

Hehehe mcm Ali Baba Bujang Lapuk pulak hehhee

Okeh saya jakun tgk Dirham, bukan Irham hehehehe (LYMA, eh? Hahahhaah)
Ini DIRHAM saya yang punya...InshaAllah jom jadi Master Coordinator

Ehem Ehem hehehee

Seharian di Empire semalam, sesi pagi di Empire Hotel, petang pulak hanya untuk leader, di Training Room HQ. Bawak Auni Nadra hehhe, nasib baik dia ok, nanges sikit2 aje la. Drive pergi balik pon Alhamdulillah smooth je, tido je dia. 

Love my kids, love my husband, love my family. Semoga kita semua akan berjaya di dunia dan akhirat.

LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

Thanks Lovelies