Meatball IKEA

November 20, 2013

Hahaha nama aje orang KL, jejak IKEA pon boleh kira berapa kali aje pon
Dan hari ni, 1st time I makan the famous Meatball IKEA tu

My Review
Tak kena sangat dengan taste tekak jawa ku ini hehehehehe. Meatball itself macam kurang berperisa. Gravy macam muak sikit. And I think it was blend potato, bukan mashed potato hehhee, sebab the texture was too smooth.

Hahaha kalah Panel Juri Masterchef bg review ni

Lagi satu, sebab bebola kan hehhee, selalu bebola ni jadi mcm rencah dalam masakan aje, dalam Meehun Sup ke, dalam Sayur Goreng Campur ke

hahahaha ni mmg tekak melayu jawa ni. So bile makan Meatball saja gitu, rasa macam kepelikan di situ

Tapi, Alhamdulillah, dapat merasa juga makan Meatball IKEA ni. Dari mengandung Auni Nadra teringin nak makan.
Burpppp, Alhamdulillah

LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. memang muak pun jiha
    kalau kite makan, kite amek set budak2 je 5pcs.
    lebih dari tu pasti terbuang tak habis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naja, hehehe tula, tak kene tekak tp abes juge tu heheheh

      Delete

Thanks Lovelies