Review Lego Movie

February 09, 2014

Hehehe hari ni cik abang janji nak bawak jalan2 setelah seminggu ni dia asek kerja aje...

So tadi we went to Gurney Plaza, tengok the Lego Movie

Oh we missed the intro sebab sampai lewat sikit... hehehe ok la... semuanya adalah lego. Kreatif sungguh la orang yang buat filem ni.

Emmet the Special One

Emmet is the Hero of the movie. Entah kenapa, somehow macam boleh agak jalan cerita hahaha. Tapi enjoy juga lah...yang penting kreatif penggunaan Lego tu

Eh tak mo lah cerita detail...korang pergi aje lah tengok nanti ye.

Yang penting, Aqeef Danial suka sangat despite ada Batman. Die tak suka Batman sebab maybe he thought 'Bad man' and kan mamat tu macam hitam hitam aje kan. So macam a bit gloomy and menakutkan Aqeef. Tadi mula-mula dia nak takut-takut bila Batman keluar, tapi lepas tu ok je sebab kelakar jugak cerita tu.

Ok so boleh la bawak anak korang tgk Lego Movie ni lebih-lebih lagi if anak korang di fasa nak main Lego je.. memang sesuai lah nak bawak tengok Lego Movie ni hehehe

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies