Tips kulit cantik berseri bila dah berumur 30an

February 13, 2014


Hari ni Kak Ton...eh Kak Ton pulak hehehe...

Hari ni Jiha nak share Tips untuk dapatkan kulit cantik berseri kepada anda yang dah mencecah umur 30an tu.

Rasain...dulu masa muda taknak jaga kan (saya lah tu hehehe), sebab boleh dikatakan takde masalah jerawat sangat kan, tapi bila cecah umur 30, kulit kering kat sekitar cheekbone, geram rasa nak kutil-kutil je tu tau. Dan bila google, rupanya kulit kering kat cheekbone tu nanti akan bertukar kepada JERAGAT....OH TIDAK!!!!!

So selain mengamalkan pengambilan Set Kulit Cantik Shaklee dengan konsisten iaitu bermula dengan ESP, diikuti dengan Vita E Complex. Now Jiha stop Vita E Complex, tapi teruskan ESP, Vivix, Collagen dan Vita C.

set kulit cantik
Beauty Tips for you


Ok selain supplement, adalah penting untuk kita minum air yang secukupnya sebab ia boleh rejuvenate our skin. Best kan kalau dapat kulit yang moist, tak kering kusam.

Dan lagi satu yang penting ialah, perlu untuk dapat tidur yang cukup dan berkualiti. This is quite tough for me sebab masih breastfeed Auni Nadra kan, but nasib baik Jiha amek Ostematrix, walaupun bangun untuk breastfeed, tapi masih dapat tidur dengan lena dan tak sakit badan. Alhamdulillah

Ok dua tips ni dulu ye....nanti Jiha lagi tips untuk korang ok

Ok if nak borak-borak pasal
#tips kulit cantik
#tips breastfeeding
#tips kawal selsema bayi tanpa ubat



Boleh whatsapp Jiha ok
0123807024

atau boleh refer link ini ya --> Cara Nak Hubungi Saya

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies