29 March 2013 yang lalu

March 29, 2014

Sehari sebelum bersalinkan Auni Nadra

Heee dah sarat sangat dah masa ni, perut dah berat dah...masih belum ada sign contraction lagi.

Bag hospital : Baby, Ibu & Ayah

Of course la semua dah ready kan. Sebab due date nya 30 March and doctor kata kalau takde tanda pun, datang juga sebab ada history Aqeef tertelan ketuban sebab tunggu lama sangat from due date. Pukul 8am kene ada kat Pearl Maternity Hospital untuk di induce.

Bag baby....no i didn't get the Storsak (eh betul ke eja) .. 2nd pregnancy ni perbelanjaan sangat berhemah hehehe.

Makan-makan sedap

Alhamdulillah my parents dah datang 2 minggu awal dah ....dan of course la dapat semua food dalam wishlist kan. Masakan Ibu pulak tu. Memang la best in the world  hehehe.

Other preparation

Hmmm sebelum nak bersalin apa lagi preparation korang? Hmmm Jiha memang listkan semua benda penting, documents, wasiat amanahraya, password bank acc ( dah pernah gitau hubby dah tp ofcourse la die tak amek pot heheh)....hmmm just in case kan... bersalin ni kan pertarungan antara hidup dan mati kan. So memang list kan semua. Dan of course la mintak ampun banyak2 kat suami, parents dan semua lah.

Eh ok la....anak dara uang nak masuk setahun esok ni...dia dah bangun and mula nak kumbah barang dah ni... hehehe later...

Nanti sambung lagi kisah contraction and bersalin Auni Nadra (walking down the memory lane gitu hehehe)

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies