Skip to main content

Kenapa Vitamin Shaklee MAHAL sangat?

Vitamin Shaklee ni Mahal ke? 

Bukan kah kesihatan kita yang lebih Mahal? Hehehehe
Sihat tu NIKMAT kan....bayangkan kalau sakit, nak buat apa-apa pun rasa kurang nikmatnya, nak makan pun tak lalu, nak gi jalan-jalan pun tak larat.

Dan kalau jatuh sakit, bukan kah kos nya lebih mahal...So mari lah bersama-sama menjaga kesihatan kita. Kesihatan kita ni tanggungjawab kita ni.. Allah dah amanahkan untuk kita agar jaga kesihatan dan jangan memudaratkan badan kita kan.

Ok nak tahu tak kenapa Vitamin Shaklee ni mahal?

Sebab ianya EXCLUSIVE

Material yang berkualiti

Shaklee menggunakan bahan-bahan yang berkualiti tinggi, yang semulajadi dan bebas dari kandungan berbahaya. Lihat sahaja contoh terbaik Vivix, bahan yang digunakan ada lah dari bahan gred tinggi, salah satunya ialah Anggur Muscadine. Memiliki 20 kromosom yang memberi lebih banyak faedah kesihatan.

Kajian Terperinci

Tahu tak yang lebih 83,000 ujian kualiti dijalankan setiap tahun. Malah sebanyak 350 ujian ke atas bahan-bahan botani yang baru juga dijalankan oleh saintis-saintis hebat Shaklee.

Pelaburan tinggi demi kesihatan

Shaklee telah melaburkan sekurang-kurangnya USD 300 juta dalam Research & Developement (R&D). Sebanyak 100 kajian klinikal telah diterbitkan, 55 paten dan Shaklee juga telah melakukan Landmark Study kerjasama dengan University of California Berkeley.

50 tahun di pasaran

Shaklee telah berdiri teguh selama lebih 50 tahun demi menghasilkan Vitamin yang berkualiti dan berkesan. Semakin ramai orang yang mempunyai kesihatan yang lebih baik dengan pengambilan vitamin Shaklee yang konsisten.

Jadi anda bila lagi?

Dapatkan produk Shaklee anda hari ini.


Hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi dan cadangan Set Kesihatan yang bersesuaian dengan anda.

JIHA 0123807024

atau boleh refer link ini ya --> Cara Nak Hubungi Saya

Comments

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…