Kenapa Vitamin Shaklee MAHAL sangat?

March 05, 2014

Vitamin Shaklee ni Mahal ke? 

Bukan kah kesihatan kita yang lebih Mahal? Hehehehe
Sihat tu NIKMAT kan....bayangkan kalau sakit, nak buat apa-apa pun rasa kurang nikmatnya, nak makan pun tak lalu, nak gi jalan-jalan pun tak larat.

Dan kalau jatuh sakit, bukan kah kos nya lebih mahal...So mari lah bersama-sama menjaga kesihatan kita. Kesihatan kita ni tanggungjawab kita ni.. Allah dah amanahkan untuk kita agar jaga kesihatan dan jangan memudaratkan badan kita kan.

Ok nak tahu tak kenapa Vitamin Shaklee ni mahal?

Sebab ianya EXCLUSIVE

Material yang berkualiti

Shaklee menggunakan bahan-bahan yang berkualiti tinggi, yang semulajadi dan bebas dari kandungan berbahaya. Lihat sahaja contoh terbaik Vivix, bahan yang digunakan ada lah dari bahan gred tinggi, salah satunya ialah Anggur Muscadine. Memiliki 20 kromosom yang memberi lebih banyak faedah kesihatan.

Kajian Terperinci

Tahu tak yang lebih 83,000 ujian kualiti dijalankan setiap tahun. Malah sebanyak 350 ujian ke atas bahan-bahan botani yang baru juga dijalankan oleh saintis-saintis hebat Shaklee.

Pelaburan tinggi demi kesihatan

Shaklee telah melaburkan sekurang-kurangnya USD 300 juta dalam Research & Developement (R&D). Sebanyak 100 kajian klinikal telah diterbitkan, 55 paten dan Shaklee juga telah melakukan Landmark Study kerjasama dengan University of California Berkeley.

50 tahun di pasaran

Shaklee telah berdiri teguh selama lebih 50 tahun demi menghasilkan Vitamin yang berkualiti dan berkesan. Semakin ramai orang yang mempunyai kesihatan yang lebih baik dengan pengambilan vitamin Shaklee yang konsisten.

Jadi anda bila lagi?

Dapatkan produk Shaklee anda hari ini.


Hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi dan cadangan Set Kesihatan yang bersesuaian dengan anda.

JIHA 0123807024

atau boleh refer link ini ya --> Cara Nak Hubungi Saya

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies