Rajin 'mengemas' anak dara I ni tau

March 28, 2014

Hehehe anak kedua and anak perempuan memang kuat explore agaknya ye.

Auni Nadra ni memang explorer habis, apa aje yang tak dikumbah nye..Aqeef Danial dulu tak pernah belek handbag ibu, purse ibu....tapi Auni Nadra ni belek satu-satu.

Sebelum ada almari stok, stok Shaklee dalam kotak tu habis dikumbah nya satu-satu. Rak buku pun sama. Setakat ni dapur masih terpelihara. Dia hanya akan masuk dapur kalau ibu ada di dapur je. Ayayai sibuk nak tolong ibu masak agaknye la hehehe.

Aqeef Danial kuat mengumbah jugak....tapi hanya bakul toys dia. . Ni pun keluar semua. Habis penuh lantai bilik dengan toys dia. (Oh really need to stop buying toys la)... Dah rasa macam nak beli treasure chest, simpan semua toys and locked hahahaha.

Ni kat kampung ni untuk kenduri kawen adik ipar. Seronok bukan main la Auni Nadra sebab lapang kan...berlari-lari ke sana sini. Tapi aktiviti memgumbah tak tinggal jugak ye hahahaha.

Ok layan gambo ni....ibu nak merewang dah ni hehehhee

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies