Shoes Expert...HELP!!!

April 29, 2014

Ok...camni camni camni

Sekarang ni Jiha memang selesa pakai skirts or dress kan... but the think is...I only have a pair of shoe hahahaha...ku lenjan je pakai dengan apa2 baju pun tau.. (sadisss)

And I have big problem bila masuk kedai kasut...I get all blur hahaha..susah nak cari the perfect shoe.

Saya pendek tapi tapak kaki agak panjang ahahaha... minat kasut yang macam sedikit bucu tapi lagi memanjangkan kaki ku...macam tak kene je dengan ketinggian (ke I overthinked ni?? Hahaha)

I love loafers tapi now searching for boots...no heel boots please. Kalau wedges boots ok kot. Kasi nampak tinggi sikit...sikit aje la...tinggi sangat kang, terpeleot tak ke naya kan hahahaha

Ok ni kawan ada tunjuk Ig YouMeandshoes .. macam menarik jugak . Tapi mata ni pandang loafers je yang menarik. I want boots. They can custom made...tapi I dont have any idea ni hahaha weng

Nah tengok la yang mana I printscreen yang ni antara yang berkenan....

Oh oh please please please give me advice on shoes

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies