Tolong....bridezilla dan hantaran nikah!!!!!

April 08, 2014

Bridezilla???

Hahahaha idok le....pengantin lama dah ni..

InsyaAllah adik teruna ku ni hah nak menamatkan zaman bujng dia Sabtu ni...

Dan kakak dia ni tolong buatkan hantaran... (agagaga hantaran kakak dulu pun tempah orang)

Owh nebes nebes...idea tengah kering pulak ni....dah susun-susun tapi rasa tak kena di mata. Nak tambah apa dah tak tahu dah. Makin tambah makin serabut pulak hahahaha konflik betul la.

Reference yang ada majalah pengantin ku yang lama-lama and satu pun tak berkenan di mata hahaha (takde idea pastu cerewet pulak tu kan hahahaha)

Ok sila komen apa yang perlu ditambah-tambah ni. Pening sudah

LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. assalam neny...tema kaler ape nih? nih pendapat dila la yer... kaler dye dull la kak. dgn kata lain x naik. sbb kaler kelabu putih kot. heee... sorry tp nih jujur nih.. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan....kalau grey cantik naikkan dgn pink kan...tp ni mama yang nak warna ini...so kita tukang buat aje lah hehehe

      Delete

Thanks Lovelies