Happy 31st Birthday to me

May 08, 2014


Alhamdulillah hari ini 8 May 2014, genaplah 31 umur ku. Sudah menua ye. Alhamdulillah, thanks Allah for this 31 years of life. 

Blessed with loving husband and cute little angels, Aqeef Danial and Auni Nadra. Cita-cita untuk menjadi suri rumah yang bergaya (read : WAHM) pun dapat. Syukur. Semoga hari-hari yang mendatang ni, berjaya jadi muslimah yang berjaya di dunia dan akhirat.

Ada surprise hari ini dari encik suami hehehe.

Selalu kan dia balik lunch di rumah, tapi pagi tadi dia kata 'kita makan luar ye lunch' (yeaay tak payah masak hahaha)

So, tunggu la dia balik tengahhari, sekali dapat call from him;

Hubby : Yang, i tertinggal kunci, bukak pintu, i dah kat depan
Wifey : Ok

Sekali bukak pintu aje......ada kejutan...berdiri dengan sejambak bunga...sungguh sangat terkejut, sebab last dapat bunga masa konvo dulu (masa tu tak kawen lagi hehehe)

Mesti lah rasa nak menangis....gembira hehehe...romentik juga suami ku

Oh kawan2 di FB pun ramai yang wish dan mendoakan...semoga kalian pun sentiasa diberkati Allah S.W.T

Ok layan la sedikit gambar ini...

love

ampunkan kepoyoan ku...saya pencinta kambing hahaha

tak sabar nak makan ni

control sket hahaha

31st...getting wiser not older hahaha

ayah balik macam biasa anak2 nak bergayut

selfie dengan Aqeef Danial

Instead of cakes...kita tukar to Brownies Obsession...sedap 

Nasib baik dah baik chicken pox hehehe

daddy and daughter

love of my life

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies