Masalah Rambut gugur dan nipis

May 25, 2014


Salam semua...

Nak cerita pengalaman Jiha ni hehehe... Jiha ni kategori orang rambut 'nak kata nipis tak jugak, lebat pun tak jugak'

Hahaha faham ke...ok senang cerita dekat certain area je yang nipis. Macam dekat kiri kanan kepala. So bila ikat rambut atau pakai cekak, memang nampak la kulit kepala kat kiri kanan kepala tu. Hehehee

So ada la suatu hari ni, customer merangkap jiran Jiha, dia nak order Nourishing Scalp Treatment. Sebelum tu dia ada amek Zinc Complex. Dan selepas 2 minggu, Jiha follow up la dia. Ternyata dia puas hati. Dia kata rambut dah kurang gugur dan nampak lebat.

Wah tak teruja ke hehehe. So Jiha pun decide untuk cuba sendiri Nourishing Scalp Treatment. Sebelum tu rasa macam tak perlu sebab bukan lah kronik sangat masalahnye, tapi sebab teruja dengar testimoni customer ni, ku pun terus tergoda untuk mencubanya hehehe.

So after 2 weeks, memang nampak la bezanya. Nak kata dah betul-betul lebat tu tak la. Tapi bila sauk untuk ikat or pakai cekak, dah kurang nampak kulit kepala tu. Excited tak...mesti lah daku excited.

Now Jiha nak try full set Hair Care juga. Shampoo Prosante dari Shaklee yang bagus untuk masalah rambut gugur dan elak rapuh.

Oh I like....tak sabar dah nak mencubanya

Ok lah..have a great Sunday... petang karang nak bawak anak-anak gi horseback riding.

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies