Almost 4!!!

June 20, 2014



Kurang lagi sebulan je Aqeef Danial nak masuk 4 tahun.

Dah besar dah anak Ibu. 

Alahai sedih pulak bila lately ni Ibu garang dengan dia. Huhuhu maybe Ibu penat sangat kot kan. Work at Home. 

Hari-hari doa supaya Ibu dapat jadi Ibu yang terbaik untuk anak-anak ibu.

Tadi saja nak nyanyi lullaby masa Aqeef kecik dulu. Tiba-tiba dia sayu je and macam get ready to sleep. 

Lepas tu saja je tunjuk video dia masa baby yang Jiha compile dan ada lullaby tu jugak, tersenyum-senyum dia tengok. Lepas tu mula lah korek-korek la balik entry lama. Adus emosi pulak Ibu.

Hopefully Aqeef Danial membesar menjadi anak yang soleh. Berjaya dunia akhirat.

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies