Aqeef Danial yang suka ketawa :)

June 02, 2014

Ok hari ni entry ke dua untuk #cabaranBlog

Tajuk dia : What was the last thing that made you laugh?

Benda yang hari-hari pun confirm akan ketawa punya ialah bila tengok Aqeef Danial gelak.

Yes... dia gelak over tau, macam beria sangat-sangat. Apa la yang happy sangat pun tak tahu. Happy sangat sebab ibu dah jadi WAHM mengadap je dia 24/7. Happy sebab ada kawan main iaitu adik Auni Nadra...mungkin lah kan

Tapi memang boleh gelak kalau tengok Aqeef Danial gelak sakan. Oh agak high pitch pun ada. Bile sampai certain point high pitch dia tu, bingit pun ada. Rasa nak marah pun ada. Kalau rasa tak larat nak marah, memang ibu akan gelak je la. Malas nak layan marah tu kadang-kadang.

Ketawa penawar duka

Ececeh ye ye je berfalsafah. Ye la, cuba di kala sedih tu, buat buat ketawa, tapi ketawa light light je la. Jangan lah sakan sangat. Dah macam orang sakit jiwa pulak ropenya. Hehehe. Jiha ni pun rasanya orang yang jenis muka masam tau. Kadang-kadang bila lalu sebelah cermin, tengok muka mak aiii...masam dan muncung abes tau. Tak cantik.

Kalau senyum dan ketawa baru lah ada seri sikit. Don't you?

Ketawa atau senyum boleh datangkan mood ceria dan hari kita pun macam bakal berjalan dengan lancar. So mula kan hari kita dengan senyum dan ketawa. Happy Thoughts Happy Thoughts ♥

Ok la...nak melayan anak-anak syurga ni sebentar

~Only you can CHANGE you~

(Berfalsafah lagi kita hehehhee)

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies