Glitter Nite saya melaram biasa-biasa sahaja

June 10, 2014

Hehehe BEST!!!

Diraikan lagi oleh Shaklee untuk GLITTER NITE pula

And thanks to dear husband bagi can I pergi dinner ni...love you husband sebab tolong jagakan anak-anak.

9-course Chinese Cuisine

Dah biasa makan chinese food, tapi penuh meja... and first time makan sampai 9-course hehehe. Kenyang mak. The food was not bad. I really enjoyed Fried tiger prawn with oatmeal. Always my favourite.

Jon Bond the entertainer

Dinner biasalah mesti ada nyanyi-nyanyi kan. So Mr Jon Bond memang memeriahkan lagi Glitter Nite ni. Hehehee malay, english, chinese, tamil, hindustan...semua dia pandai nyanyi. Sid yang datang pun sporting habis. Nyanyi-nyanyi menari sekali. Tapi i tak la. Dok tepi diam-diam enjoying the food je hahaha.

Kami pinchesss (Princess)

Dah selesai makan-makan. Ape lagi bergambar le masing-masing. Geng Supermom buat posing ala pinchess lagi hahaha. Seronok betul malam tu. Oh tapi tak dapat bergambar sekali dengan kak cery ramai-ramai tu. Siap dapat tips exclusive lagi.

I terpaksa meninggalkan hall ala Cinderella berlari anak ke hotel sebab kesian kat Yus jaga anak-anak. Bukak pintu tengok dia tengah berdiri dalam gelap dukung Auni. Agagaga.. the night before Auni ok je, tak nanges. Tapi Glitter Nite ni Auni cranky sikit pulak. Kesian suami ku. Thanks thanks.

InsyaAllah tahun ni kita usaha, dapat cukup point anak beranak pergi ok.

Hehehe ok layannss gambar

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies