Masalah Kolestrol dari pemakanan rakyat Malaysia

June 10, 2014

Nasi Lemak, roti canai, satay, rendang, lemang. Wah semua sedap-sedap belaka kan. Lagi lah menjelang bulan Ramadhan ni bermacam juadah dijual di bazaar Ramadhan. Musim raya toksah cakap la. Menu raya mesti nak cuba semua. Open house demi open house, tak cuba semua juadah macam rugi la pulak kan.

Hmm tapi menu ni semua lah yang menyebabkan paras kolestrol kita boleh mencanak naik kan huhu. Lebih-lebih lagi ibu bapa kita yang sudah berumur. Ramai yang ada masalah kolestrol tinggi.

Seeloknya dah kene mula rancang pemakanan kita. Elakkan makanan yang tinggi kolestrol.

Supplement membantu kawal tahap kolestrol

Alhamdulillah, hari ni Jiha nak share tentang supplement baru keluaran Shaklee. Baru sahaja dilancarkan pada 7-June semasa National Conference.

Lihat testimoni dari Mr Ethan yang telah dahulu mencuba dari bulan March. Tahap kolestrol nya menurun dengan Phytocol-ST.

Jadi kepada sesiapa yang mempunyai masalah kolestrol, boleh la ikhtiar dengan Phytocol-ST. 

HIDUP LEBIH SIHAT DENGAN SHAKLEE

Najihah Razali 
0123807024

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies