Suami puji isteri semakin cantik :)

June 01, 2014

Ooohh Lala, sebelum ni join mami Hadhatina punya #MamiPhotoADay kat Instagram, so this time jom kita join #cabaranBlog pulak hehehehe

Ok entry pertama untuk #cabaranBlog ni ialah 'Tell us about something sweet'

Ok lah...macam biasa lah awal bulan je SID semua mesti tertunggu-tunggu promo of the month kan. Dan bila dapat tahu yang promo June ialah Vita E Complex, memang benda ni la yang paling Jiha ingat hehehehe.

My on and off romantic husband hehehe

Husband Jiha ni nak kata romantic sangat tu tak la, tapi kadang-kadang tu ayat-ayat dia memang boleh bikin ku cair hehehe. Tapi tengah feeling-feeling cair tu selalu dia akhiri dengan benda yang lawak or yang macam 'cehhhh'

Alkisah:

Selepas 2 minggu menggunakan Vita E Complex, masa ni lepas habis pantang kalau tak silap. Husband renung je muka wife dia ni...

Wife : Nape yang?
Hubby : I rasa u makan Shaklee ni muka u makin berseri-seri la yang
Wife : Yeke (rasa dah kembang-kembang dah hidung ni hehehee)

Wife : Yeke yang...hehe sebelum ni tak berseri ke yang
Hubby : TAK

Cehhhhh sabar aje la. Tapi memang tak dinafikan, Jiha walaupun takde masalah kulit jerawat sangat (kecuali parut chicken pox), kulit Jiha memang jenis kusam, pucat macam kurang darah. Mama pun selalu tegur.

Hahaha ini lah dia konon kisah sweet lah sangat.

Tapi memang tak menyesal lah menggunakan supplement Shaklee, badan sihat kulit cantik, rumahtangga bahagia. Alhamdulillah

Ok sampai rumah nanti nak tepek Masker ESP dan Vita E Complex lah woot woot promo katanya :)

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies