AQEEF DANIAL 4 TAHUN LAH!!!!!

July 15, 2014



Aqeef Danial.... dia lah hero dalam blog ni..anak sulung lah katakan, semua cerita pasal dia lah yang banyaknya pun hehehe.

14 July 2014, genaplah 4 tahun umur Aqeef Danial. Dah jadi abang Long dah pun kan. Sob Sob masih teringat-ingat lagi saat-saat mengandungkan dia. Mengandung tak banyak ragam sangat. Muntah-muntah di awal trimester tu biasalah kan. Allah beri kesenangan sebab masa tu Jiha and husband long distance relationship. So bila malam je, takde masalah. Tak menyusahkan housemate. Sekali-sekali kena simpul biawak tu ada lah hehehe.

Cuma masa nak melahirkan Aqeef Danial ni agak sukar, lepas Ibu bertarung nyawa, Aqeef pulak bertarung nyawa...sob sob sob nah baca ENTRY LAMA.

Apa pun, Ibu bersyukur sangat dapat anak yang bijak, sihat, nakal-nakal manja macam Aqeef Danial. Dialah yang selalu buat ibu bertukar 'Hijau' dan dia jugalah penyejuk hati ibu ni. First one in my womb.

Happy 4th Birthday my son. Semoga jadi mukmin yang TAAT pada Allah, sayang pada Rasulullah S.A.W , jadi anak yang soleh, diberi kesihatan yang baik, pekerti yang baik, berjaya di dunia dan di akhirat. 

A small birthday treat for u my son, tapi Ibu rasa dah cukup sempurna. And I know u too enjoyed the day.

pengedar shaklee
sebelum jalan-jalan, teman ibu pos barang Shaklee dulu hehehe
Tengok....dah besar sangat kan....posing pun ala 'cool' gitu hehehe
my little hero
Auni Nadra pun dapat belon jugak....princess hehehe

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies