KOREK TELINGA ANAK TAK???

July 16, 2014

Katanya tak elok kalau kita korek telinga anak guna cotton bud tu. Sebab dikhuatiri akan menolak tahi telinga ke dalam.

Masa Aqeef Danial baby tahi telinga dia memang keluar sendiri, so kita bersihkan die area luar telinga saja.

Tapi Auni Nadra ni, takde nampak pulak tahi telinga keluar sendiri. Kena korek juga. Banyak betul tahi telinga anak dara ni. Sebelah telinga confirm 2 cotton bud. Bila korek keluar, macam asam jawa pun ada.

Berapa kerap korang korek telinga anak eh?

Macam Jiha sendiri...setiap hari especially lepas mandi mesti nak korek telinga ni...gatal semacam.. tapi kat anak-anak ni tak pasti berapa kerap nak korek.

Share ye mommies

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies