CARA NAK PILIH PRODUK KECANTIKAN

August 31, 2014

Assalammualaikum,

Nak tahu tak apa cara jiha bagi memilih produk kecantikan?

Memang tak syak lagi, Jiha memang gunakan Set Kulit dari Shaklee, dari skin care nya dan juga vitamin nya.
Kenapa? Ok meh nak share ye

Sebab & Kriteria untuk memilih produk kecantikan.

  1. Detik jatuh cinta - Bila 4 bulan mengamalkan (ESP, bcomplex, Vita C semasa mengandung), parut chicken pox hilang.
  2. Sudah tentu produknya yang HALAL.
  3. Produk semulajadi. Mungkin pada sesetengah, 4 bulan tu lama sangat. Nak fast result dalam seminggu dua. Hmm itu sebenarnya bergantung kepada individu. Lagipun produk semulajadi, kesan baiknya akan kita dapat dalam jangka masa panjang. Jangan nak cepat dapat kulit cantik, kualiti dan keselamatan produk tidak dititikberatkan. Nauzubillah.
  4. Kesan pada kulit nampak natural. Bukan macam putih bercapuk, bukan juga menggelupas macam kesan apabila memakai peeling produk. Very Natural look gitu hehehe.
  5. Skin care yang Jiha ambil iaitu Set Lengkap Enfuselle u tuk dry skin sangat tahan lama ye. Berbaloi dengan harga nya. Begitu juga dengan supplement yang Jiha ambil untuk kulit. Sangat tahan lama. Worth for money orang kata.
  6. Makan supplement ni untuk nak dapat kulit yang sihat dan cantik kan. Dan dah tentulah dalam masa yang sama, badan kita pun akan lebih sihat. Memang rasa perbezaan nya. Nak tahu tak dulu masa sebelum makan Vitamin, Jiha nak alihkan pasu bunga pun tak larat. Mak Jiha lagi larat. Sekarang ni bila dah jaga pemakanan, ambil supplement, wah sudah gagah boleh alih-alih pasu bunga ye hehehe.

set kulit shaklee
Pilih dengan betul ye!!

Fakta yang anda perlu tahu tentang produk Shaklee

  1. Shaklee telah mengeluarkan USD250JUTA untuk kajian terhadap produknya supaya dapat menghasilkan produk yang berkualiti, berkesan dan selamat.
  2. Setiap tahun, Shaklee menjalankan lebih 83,000 ujian kualiti bagi memastikan produk nya sentiasa selamat dan berkesan.
  3. Produk Shaklee telah disahkan Halal oleh Islamic Services of Amerika (ISA). ISA telah diakreditasi dan diperakui oleh JAKIM.

Nah ini lah sebab-sebab Jiha yakin dengan produk Shaklee, produk kecantikan khususnya. Taknak la ambil risiko dengan cucuk sana sini, tepek cream sana sini semata-mata nak fast results.

Ok , nak dapatkan Set Kulit dari Shaklee, sila Klik Icon di bawah


Dapatkan Penjimatan HEBAT 15-20% dengan menjadi ahli.

Isi borang DI SINI dan Jiha akan hubungi anda untuk Consultation.


NAJIHAH RAZALI
0123807024
sitinajihah83@gmail.com

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies