NAK KULIT CANTIK CEPAT!!!!

August 17, 2014

Ok siapa nak kulit cepat cantik? 

Jeng Jeng Jeng.... selalunya Jiha tak suggest atau 'berjanji2 madah mu' pada customers Jiha yang kalau amek Set Kulit Cantik Shaklee ni, mereka akan dapat results superb dalam 2-3 hari hehehehe.

Tapi.........

Jeng jeng jeng....

Ok sebenarnye Jiha pun baru try ni...
Selama ni Jiha memang ambil sebiji sahaja Vita C sehari.

Tapi kebetulan 1 minggu sebelum raya, ura-ura selsema batuk macam nak datang.
So taknak ianya melarat, Jiha ambil 2 biji Vita C sehari. Alhamdulillah terkawal selsema batuk..tak seteruk jaman dulu2 kalau diserang selesema batuk.

Dan yang bestnya....tak ku sangka kulit sangat glowing dari biasa, hasil dari telan 2 biji Vita C setiap hari. Muka sangat kurang berminyak.

Best nye....asalnya nak kawal batuk selsema je....tapi hasil pada kulit juga. Syukur sangat.Dah la nak raya pulak tu kan hehehehe.

Yang lagi best... masih JIMAT lagi walaupun makan 2 biji Vita C sehari. 

Cuma RM92.50 dan tahan untuk 3 BULAN.


Best sangat kan..anda dapat KULIT YANG CANTIK dan BADAN YANG SIHAT.

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Sustained Release Vita C ini,klik Ikon di bawah;

Klik di sini

Ataupun Jika anda ingin DAPATKAN PENJIMATAN HEBAT 15-20%

Isi borang dengan klik Icon di bawah ini dan Jiha akan hubungi anda untuk Consultation.



NAJIHAH RAZALI
0123807024
sitinajihah83@gmail.com

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies