Cabaran 30 hari blogging day 14 : FAVOURITE COLOR

September 29, 2014

Assalammualaikum,


Cabaran Blog hari ini ialah 'Favourite Color'.


Hehehe boleh agak tak dari warna layout blog Jiha ni? Hehe it is PINK. Tapi kan Jiha bukan jenis yang minat color tu, semua benda nak color tu. Takda lah semua benda nak pink. Warna tu ikut pada kesesuaian benda tu. 

Kalau Jiha rasa benda tu sesuai dengan pink...baru Jiha beli dan guna. Bukan fanatik lah ye hehehe.

Cuma warna pink tu buat Jiha rasa tenang, feminin (gegirl) hahahha. 

Hehehe masa kawen dulu, bersanding pakai baju warna pink juga. Nasib baik cik abang sporting tau. Agak-agak masa Master Celebration Shaklee kami nanti, dia mau tak pakai pink aahahahahaha. Maybe tak dah kot. Tapi Jiha pakai pink, dia pakai suit. Smart lah sikit kot kan.. Nak request konsep ala garden wedding boleh tak kat Shaklee? Hahahahahahah


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies